11 Nisan 2013 Perşembe

Ör saçını!

Selam kızlar :) Yaz aylarına yaklaştığımız şu günlerde hepimiz bazı değişiklikler istiyor olabiliriz özellikle de saçımızda. Ama kimimiz (mesela ben) keskin değişiklikler yapacak kadar cesur olmayabiliriz. O zaman yaz ayları için aslında çok klasik ama aynı zamanda farklı bazı saç modelleri deneyebiliriz dedim ve örgüde karar kıldım :) Aynı zamanda yazın o bıktıran sıcaklarında saçlarımızdan da bunalmamış oluruz. Aslında birçoğumuza ne kadar sıradan gelen bu saç modeli ünlülerin neredeyse vazgeçilmeziymiş bakalım görelim. 
 Gördüğümüz gibi her zaman kibar ve derli toplu görünen Nicole Kidman bile hafif dağınık yandan örülmüş bu saç modelini kullanmış. Pek de yakıştırmış.
 Beyonce'nin ise herhangi bir şeyi kendine yakıştıramadığını göremedik, görmeyelim. Biz onu böyle sevdik :)
 Rihanna ise bu asi saç rengine rağmen klasik dememiş sıkıcı dememiş örmüş saçını çıkmış dışarı :) O gözler nedir o gözler o da ayrı bi konu olsun. Altta da yine farklı modellerin bu dağınık yandan örgü modellerini kullandığını görüyoruz.

Örgü deyince akla sadece yandan örmek gelmiyor tabi. Bunu topuzla birleştirip farklı güzellikler ortaya çıkaranlar da var. Bunlardan bazıları günlük olarak çok rahat kullanabileceğimiz modeller.


 Bazıları da var ki en özel davete bile hiç düşünmeden yapıp gidilebilecek şıklıkta. Aynı Jessica Alba'nın o güzel saçı gibi.
 Blake Lively bir fotoğrafta dağınıklığı tercih ederken (ki genel tercihi bu yönde bu arkadaşımızın :)) bir fotoğrafta da at kuyruğuyla örgüyü birleştirmiş.
Saçla ilgili ilk postumu da yapmış bulunuyorum. Şimdilik bu kadar hoşçakalın canlarım :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder